Voor elke organisatie een reis op maat

Met je collega’s het onvergetelijke plezier ervaren van reizen naar gave bestemmingen.

Waarom een reis?

Denk je jouw collega’s of je business partners goed te kennen? Misschien ervaar je de onderlinge samenwerking wel heel anders als je met ze op reis gaat. Of het nou een zakelijke reis is, een incentive of een personeelsreis, je leert de mensen met wie je dagelijks in je werk omgaat toch op een andere manier kennen als je samen Table Mountain beklimt. Een goed georganiseerde reis verbindt en heeft daardoor een positieve invloed op de goede samenwerking, werksfeer en productiviteit. Samen mooie ervaringen opdoen, inspirerende bestemmingen ontdekken en unieke activiteiten beleven; er zijn ontelbare voordelen aan op reis gaan met je organisatie.

Meer informatie

Wat wil je ermee bereiken?

Behalve mensen verbinden en inspireren, kunnen reizen op maat of een event ook een specifiek doel hebben. Denk bijvoorbeeld aan een inspiratiereis met branchegenoten, om de samenwerking en productiviteit van je werknemers te verhogen of om hen te belonen voor behaalde resultaten. Met creatieve ideeën laat GI Travel jou het meeste uit je reis of event halen.

Hoe kunnen we je helpen?

De écht gepassioneerde reizigers weten dat de voorpret van een reis voorbereiden bijna net zo plezierig is als de reis zelf. Bij een groepsreis komt er toch nét iets meer kijken dan bij die citytrip naar Lissabon die jij laatst voor je vriendinnen hebt georganiseerd. Zo houden we bijvoorbeeld jouw deadlines in de gaten, zorgen we dat je vooraf volledig op de hoogte bent van alle lokale (corona)maatregelen en zoeken we naar verrassende of unieke elementen waar je groep nog lang over na zal praten. Alle details van de reis leggen we vast in een overzichtelijk draaiboek. Onze enthousiaste projectmanagers helpen je graag met het organiseren van jouw perfecte, op maat gemaakte groepsreis naar één van je favoriete bestemmingen.

Groepsreizen

Al 40 jaar jouw travel partner

GI Travel organiseert al 40 jaar zakelijke reizen. In de afgelopen decennia hebben we niet alleen enorm veel kennis en ervaring opgedaan, maar ook een sterk en betrouwbaar netwerk van leveranciers opgebouwd die overal ter wereld actief zijn.

Lees meer

We bieden zekerheid

Als betrouwbare partner is GI Travel lid van ANVR, SGRZ en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Daarnaast zijn we lid van de Global Society for Incentive Travel Excellence (SITE).

Lees meer

Eén vast aanspreekpunt

We bieden je een vast contactpersoon, jouw persoonlijke projectmanager, vanaf de offerte tot de begeleiding van de reis zelf.

Lees meer

Wat voor reizen bieden we aan?

‘Zakelijke reizen’ is best een breed begrip voor een groepsreis met je bedrijf, organisatie of vereniging, aangezien elke reis een ander doel kan hebben. Hieronder ontdek je de diverse mogelijkheden van groepsreizen die we aanbieden. Het zijn voorbeelden, want al onze reizen worden speciaal op maat gemaakt naar jouw wensen. Neem daarom gerust contact met ons op als jouw ideale concept voor een groepsreis hier niet tussen staat!