16-03-2023

Hoe maak je gebruik van de WKR-regeling voor jouw incentive reis?

Het organiseren van een incentive reis voor je team kan een geweldige manier zijn om hen te belonen en te motiveren. Maar de kosten van zo'n reis kunnen snel oplopen en als werkgever wil je natuurlijk voorkomen dat deze kosten worden doorberekend aan je werknemers in de vorm van loonheffingen.

20-02-2023

5 voordelen waarom op workation gaan met je team zo’n goed idee is

Workation, een term die we steeds vaker horen. Er zijn tal van redenen waarom werken op locatie met je team zo'n geweldig idee is. In deze blogpost bespreken we enkele van de belangrijkste voordelen.

06-03-2022

Hello 2022 - Hello Düsseldorf

Met ruim een half miljoen inwoners is Düsseldorf - gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, dé ideale uitvalsbasis voor een personeelsreis of bedrijfsuitje met je team. Eén van die steden waar je onderweg naar je vakantiebestemming vaak langsrijdt. Doodzonde eigenlijk, want er is superveel te doen! Wat juist wel en juist niet te bezoeken? Onze reisspecialisten Lisa & Frank gingen voor je op onderzoek uit.

10-02-2022

Hello 2022 - Hello Athene

Onze projectmanager Marianne wordt bij ons ook vaak de wandelende Wikipedia genoemd. Zij weet daadwerkelijk álles en is bijna overal op de wereld geweest. Zo ook in Athene. Dit was in 2007 dus werd het hoogtijd voor een 2de bezoek aan de stad van de Griekse goden. Afgelopen oktober heeft zij tijdens een inspectiereis voor jullie de leukste plekjes bezocht, van Plaka tot aan de Riviera. Benieuwd? Lees onze blog verder voor fijne reistips!

02-02-2022

Hello 2022 - Hello Zuid Afrika

Een héle maand de tijd om rond te reizen door Zuid-Afrika? Dit liet onze projectmanager Lisa zich niet twee keer zeggen. Wie ooit al eens in Zuid-Afrika is geweest, weet maar al te goed dat zelfs een maand tijd te kort is om alles te kunnen zien in dit prachtige veelzijdige land. Toch heeft ze zeker niet stil gezeten, en deelt ze graag haar reiservaringen in deze blog.

25-01-2022

Hello 2022 - Hello New York

Onze collega Valérie wist niet hoe snel ze haar koffer kon inpakken nadat het reisverbod voor de Verenigde Staten werd opgeheven. Op naar haar geliefde stad New York. “Hoe zou de sfeer zijn na ruim 2 jaar corona?” vroeg ze zich nog af bij de gate. Nu weet ze het zeker, the Big Apple never disappoints! Lees verder voor de meest recente NY tips!

18-01-2022

Hello 2022 - Hello Rome

Onze projectmanagers zijn de afgelopen maanden op pad geweest met het doel om ons aanbod aan unieke hotels, gave activiteiten en verborgen plekjes te vernieuwen. Deze week het woord aan Manouk, die voor jullie Rome opnieuw heeft ontdekt.

12-05-2021

You travel, we care!

Reconnecten met je collega's? Wij weten hoe het veilig kan!