Jouw persoonlijke reis expert

You name it, we create it.

Over GI Travel

GI Travel verzorgt al ruim 40 jaar op maat gemaakte incentives, groepsreizen, internationale meetings, nascholingsreizen, personeelsreizen, jubileumreizen en handelsmissies naar bestemmingen wereldwijd. Samen met jou als opdrachtgever creëert ons team ervaringsdeskundigen op een creatieve en innovatieve manier een onvergetelijke reisbelevenis. Veelzijdigheid, flexibiliteit, vindingrijkheid, kennis en ervaring zijn onze grootste troeven. Niks is ons te gek en we houden van de uitdaging om jouw reis of evenement tot een hoogtepunt te brengen. Naast het reistechnische gedeelte helpt GI Travel je ook graag met hand-en-spandiensten en ondersteuning bij de registratie van deelnemers, facturatie en communicatie. We zijn enorm trots dat we al jarenlang uitstekende klantbeoordelingen ontvangen voor onze op maat gemaakte reizen.

Visie & missie

Onze visie

Meer dan het geven van informatie zorgt actief beleven en ervaren voor het meest impactvolle en blijvende resultaat. Het meegeven van een ervaring helpt organisaties om hun verhaal over te brengen op individuen, groepen, klanten of personeel en hen zo te inspireren of te motiveren. GI Travel organiseert en verzorgt complete en onvergetelijke ervaringen. Innovatie en creativiteit zijn onze kernwaarden, waardoor je altijd gegarandeerd bent van originaliteit.

In een wereld die steeds bewuster met haar omgeving omgaat, staan we vooraan om voor je op zoek te gaan naar duurzame alternatieven. We bieden diverse opties en adviseren bij het maken van sociale en duurzame keuzes. We worden enthousiast van opdrachten met een maatschappelijke relevantie en dragen graag bij aan de impact ervan.

We vinden het belangrijk om bij te dragen aan een verbreding van de wereld en het wereldbeeld van mensen. Hiervoor gaan we over grenzen, van landen en werelddelen, maar ook van onze creativiteit en organisatiekracht. We blijven onze grenzen verleggen om telkens jouw verwachtingen te overtreffen.

Onze missie

“Inspireren en verbinden door het creëren van unieke ervaringen.”

Hoe gaan we te werk?

Met de komst van internet is het stukken makkelijker geworden om zelf een reis samen te stellen en te boeken. Bij het organiseren van een specifieke reis voor grotere groepen komt echter meer kijken. Daarom geven we je graag een korte samenvatting van onze werkwijze. Zo weet je wat je van ons mag verwachten.

Barentszen

Barentszen is een alliantie van acht verschillende merken. Wij inspireren en verbinden mensen door het creëren van unieke ervaringen en blijvende herinneringen met reizen, kunst, cultuur, campagnes, sport en events.

We kennen de naam Willem Barentsz als Nederlandse zeevarende en ontdekkingsreiziger. Als koopman en wetenschapper leidde hij verschillende expedities. Achter zijn naam staan de pogingen om langs de noordoostkant via Nova Zembla het Verre Oosten en Azië te bereiken. Hij leidde de expedities, maar wat velen niet weten, is dat hij niet alleen ging. Onder andere Jan Huygen van Linschoten, Cornelis Nay en Jacob van Heemskerk reisden met hem mee. Zij tekenden voor de wisselende strategieën.

Wat ontdekkingsreizigers eeuwen geleden al ontdekten, geldt nog steeds. Samen bereik je meer, kom je verder en verleg je meer grenzen. Letterlijk en figuurlijk. Bij Barentszen heeft elk merk zijn eigen kracht. Samen bieden onze merken een oneindige wereld aan mogelijkheden van bijzondere ervaringen. Onze 40 medewerkers delen allemaal de passie voor het vak en het vertellen van verhalen. We staan klaar om je een unieke beleving op maat te bezorgen.

Jij bepaalt de koers, wij bouwen een schip op maat. Vaar met ons mee, verleg je grenzen en dare to explore.

Onze merken

Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen. De collega’s van één van onze andere merken helpen je graag!