Incentive reizen halen het beste uit mensen boven!

Het halen van targets stimuleren met unieke reizen.

Offerte opvragen

Een beloning die iedereen aanspreekt.

Zo veel mensen, en zo veel wensen. Hoe vind je de beste incentive voor jouw bedrijf? Een beloning die persoonlijker is dan geld, maar die toch het hele team aanspreekt en motiveert? Een uitstapje of reis laat bijna ieders hart sneller kloppen. Met een incentivereis zul je zien dat jouw medewerkers samen die targets willen behalen en de dagen zullen aftellen totdat ze hun ‘prijs’ in ontvangst mogen nemen.

Waarom een incentivereis?

De naam zegt het al. Een incentive is bedoeld om werknemers te belonen voor het halen van targets. Een financiële beloning als incentive is vaak vrij individualistisch en beïnvloedt de samenwerking binnen een team en de sfeer op de werkvloer eerder negatief dan positief.

In tegenstelling tot financiële incentives draagt het belonen van werknemers met een bijzondere reis juist wel bij aan een gezonde teamspirit. Deelnemers komen vaak laaiend enthousiast terug op kantoor na zo’n reis. De stoere verhalen delen ze graag tijdens de koffiepauze met hun collega’s die helaas geen incentive hadden gewonnen. Al deze verhalen werken op hun beurt als een extra stimulans en motiveren de collega's nog meer om de volgende incentive te winnen. Wist je dat incentives ook bijdragen aan de populariteit om bij een bedrijf te gaan werken?

Hoe moet ik zo’n incentive voor me zien?

Bij GI Travel, een gespecialiseerd incentive bureau, maken we alle reizen op maat en werken we incentives helemaal naar wens uit. Tijdens het eerste gesprek met één van onze projectmanagers stellen we het doel van de incentive vast en bespreken we jouw wensen over bestemming, programma en budget. Geen zorgen als je hier nog niet precies een idee over hebt. Ons team is er om je te inspireren en schroomt niet om een vrijblijvend voorstel aan te bieden met verschillende soorten bestemmingen. Verrassing, persoonlijke aandacht en unieke belevenissen staan altijd centraal.

De woestijn van Jordanië als live-decor tijdens een presentatie

Deze incentive in Jordanië begon in de ochtend met een presentatie. Niet in de saaie vergaderzaal van het hotel, maar buiten, in de prachtige woestijn van Jordanië. Vervolgens konden de deelnemers even los gaan tijdens een self-drive tour en als afsluiter waren ze getuige van een onvergetelijke zonsondergang in één van de mooiste landen in het Midden-Oosten.

INTERESSE?