Incentive reizen halen het beste uit mensen boven!

Het halen van targets stimuleren met unieke reizen.

Offerte opvragen

Een beloning die iedereen aanspreekt.

Zo veel unieke mensen, zo veel specifieke wensen. Hoe vind je de beste incentive voor jouw bedrijf? Een beloning die persoonlijker is dan geld, maar die toch het hele team aanspreekt en motiveert? Een reis die een onvergetelijke ervaring belooft te worden, laat ieders hart sneller kloppen. Met een incentivereis zul je zien dat jouw medewerkers samen die targets willen behalen en de dagen zullen aftellen, totdat ze hun ‘prijs’ in ontvangst mogen nemen.

Wat is een incentive reis?

Een incentive reis is veel meer dan een snoepreis. Het is een krachtig instrument om de motivatie en betrokkenheid binnen je organisatie te boosten. Voor je team betekent het de ultieme beloning voor hun inzet en toewijding. Door hun prestaties te erkennen, versterk je de motivatie die nodig is om ook in de toekomst te knallen. Daarnaast kan een incentive reis ook heel goed werken voor je beste klanten en wederverkopers. Laat je waardering en erkenning voor hun loyaliteit en samenwerking zien.

Waarom een zakelijke incentivereis voor je team?

Een financiële beloning als incentive is vaak vrij individualistisch. Het beïnvloedt de samenwerking binnen een team en de sfeer op de werkvloer eerder negatief dan positief.

Daarentegen draagt een bijzondere reis voor werknemers als de ultieme beloning juist wel bij aan een gezonde teamspirit. Deelnemers komen vaak laaiend enthousiast terug op kantoor na zo’n reis. De stoere verhalen delen ze graag tijdens de koffiepauze met hun collega’s die helaas geen incentive hadden gewonnen. Al deze verhalen werken op hun beurt als een extra stimulans en motiveren de collega's nog meer om de volgende incentive te winnen. Neem je het hele team mee? Dan blijven medewerkers nog lang herinneringen ophalen.

Wist je dat incentives ook bijdragen aan de populariteit om bij een bedrijf te gaan werken? Werknemers van vandaag hechten enorm veel waarde aan ‘leuk werk’ en ‘leuke collega’s’. In een tijd waarin talenten werven en behouden uitdagend is, dragen incentive reizen bij aan jouw reputatie als aantrekkelijke werkgever.

  • Tastbare manier om waardering te tonen
  • Vergroot motivatie voor toekomstige prestaties
  • Versterkt betrokkenheid bij je organisatie
  • Mooie methode om aan teambuilding te doen
  • Creëer een bedrijfscultuur waar gelukkige mensen werken

Waarom een incentive reis voor klanten en wederverkopers?

Je beste klanten en wederverkopers zijn gevoelig voor aandacht. Het drijft ze. Met een op maat gemaakte unieke ervaring erken je hun inzet en loyaliteit. Door een succesvol partnerschap of verkoopprestaties te vieren, versterk je de band alleen maar verder. Je leert de mensen achter de organisaties beter kennen en bent beter in staat om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Voor een optimaal rendement van je incentive reis kies je GI Travel

GI Travel is een gespecialiseerd incentive bureau voor groepen en bedrijven. We maken elke mooie incentive reis op maat en werken incentives helemaal naar wens uit. Buiten het boeken van en reserveren van hotels en restaurants gaat GI Travel veel verder. Want naast ontspanning en vermaak, richten we ons graag op de inhoudelijke concepten die aansluiten bij jouw zakelijke doelstellingen.

Tijdens het eerste gesprek met één van onze projectmanagers stellen we het doel van de incentive vast en bespreken we jouw wensen over bestemming, programma en budget. Geen zorgen als je hier nog niet precies een idee over hebt. Ons team is er om je te inspireren. We bieden je een vrijblijvend voorstel aan met verschillende soorten bestemmingen. Verrassing, persoonlijke aandacht en unieke belevenissen staan altijd centraal.

Zo bepalen we de incentive reis met jouw kernwaarden in gedachten

Bij het kiezen van jouw ideale incentive reis, vinden we het belangrijk om jouw kernwaarden te integreren in het besluitvormingsproces. Hiervoor helpen we je factoren te overwegen als:

Teamgerichtheid

We zoeken een locatie die de teamgeest van jouw organisatie versterkt en samenwerking bevordert. Welke bestemming past het beste bij jouw wensen voor teambuildingactiviteiten of om die onvergetelijke herinneringen te creëren die je teamleden dichter bij elkaar brengen?

Innovatie en Inspiratie

We noemen voorbeelden van bestemmingen die jouw teamleden inspireren en hun creativiteit stimuleren. Biedt de locatie unieke ervaringen of culturele bezienswaardigheden die teamleden uitdagen om buiten hun comfortzone te stappen en nieuwe perspectieven te verkennen?

Duurzaamheid

Hecht je net als wij waarde aan zo duurzaam mogelijk reizen en ondernemen? Dan zoeken we de perfecte bestemming en activiteiten die bij onze ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid passen. Het aantal bestemmingen en mogelijkheden groeit en ze zijn superhip!

Persoonlijke Ontwikkeling

Locaties waar je lekker kunt ontspannen zijn fijn. Wij weten ze perfect te combineren met mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Van avontuurlijke activiteiten of workshops tot het verbeteren van vaardigheden en skills.

Inclusiviteit

We houden rekening met de diversiteit binnen je team en kennen locaties die voor iedereen toegankelijk en inclusief zijn. Gastvrijheid in combinatie met faciliteiten en activiteiten passend bij verschillende interesses en behoeften.

Hoe moet ik zo’n incentive voor me zien?

De voorbeelden van incentivereizen voor de werknemers of klanten van je bedrijf zijn onuitputtelijk. GI Travel heeft ruim 40 jaar ervaring. We hebben het reizen met groepen zien veranderen. Van een weekend naar een van de steden in Europa tot een unieke activiteiten in koud Lapland en een fantastische trip naar een strand met palmbomen. Voorjaar, zomer, herfst of winter; we weten met alle seizoenen wel raad.

Wintersport incentive

Niet iedereen houdt van skiën of snowboarden van besneeuwde hellingen. Een wintersport incentive hoeft daarom niet altijd naar de bergen te gaan. Een alternatieve populaire bestemming is Fins Lapland. Als jouw organisatie in de winter in rustiger vaarwater zit, is dit seizoen uitstekend om iedereen aan boord te krijgen voor een geweldig programma met volop variatie in winterpret.

Europese bestemmingen

Voor een tropische sfeer hoef je geen 10 uur in het vliegtuig te zitten. Daar zijn overzeese zakelijke reizen zijn helemaal niet voor nodig. Van prachtige stranden aan de Middellandse Zee tot steden met een rijke historie. We hebben het allemaal dicht bij huis. Voor groepen vanaf 20 personen creëren we een unieke beleving die je zelf niet kunt bedenken. Wat denk je van overnachten in unieke accommodaties die wij kennen via onze contacten? Of een leuke activiteit als privékookles van een lokale chef-kok of een ballonvaart over een adembenemend landschap?

Combinatiereizen

Wil je je team op een actieve incentive trakteren in combinatie met witte stranden? Wij zien dat niet als tegenstelling. In tegendeel. Op de meest prachtige locaties die wij kennen, valt veel meer te combineren dan je denkt. Vrije ruimte om zelf te ontspannen afgewisseld met groepsactiviteiten leveren een gevarieerd programma waar je medewerkers hun vingers bij aflikken.

Een prachtige stad ontdekken

Parijs is de stad van de liefde, waar ze weten wat ‘Joie de vivre!’ betekent. Snuif wat van die levenslust op, voeg een vleugje cultuur toe en ervaar de ‘Hidden gems’ als een echte Parisien. Je bent er zo met de Eurostar. Wij kennen de weg in de Franse hoofdstad, maar natuurlijk ook in metropolen als Barcelona, Milaan, Berlijn……

Jubileum vieren

Vier je een zoveel jarig bestaan? Dan kan voor jouw groep een reis met een exclusief theaterbezoek, op maat gemaakte privérondleiding met verrassingsconcert of wervelende show een unieke beleving zijn.

De woestijn van Jordanië als live-decor tijdens een presentatie

De woestijn van Jordanië als live-decor tijdens een presentatie Deze incentive in Jordanië begon in de ochtend met een presentatie. Niet in de saaie vergaderzaal van het hotel, maar buiten, in de prachtige woestijn van Jordanië. Vervolgens konden de deelnemers even los gaan tijdens een self-drive tour en als afsluiter waren ze getuige van een onvergetelijke zonsondergang in één van de mooiste landen in het Midden-Oosten.

INTERESSE?