Zakelijke events

Haal meer uit je zakelijke ontmoetingen.

Zakelijke events voor je bedrijf

Ligt de focus binnen jouw bedrijf momenteel meer op zakelijke ontmoetingen dan op reizen? Ook dat faciliteert GI Travel. Businesskansen bespreken met je partners onder het genot van een goed glas wijn op een ‘Italiaans’ terras, MT-bijeenkomsten, meerdaagse bedrijfsuitjes of andere zakelijke groepsarrangementen; welke unieke plek in het binnen- of buitenland ook je voorkeur heeft, we regelen het graag voor je. Klik op één van de onderstaande icoontjes voor meer informatie over meetings, hybride evenementen en teambuildings.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een zakelijk evenement organiseren we op diverse creatieve manieren en stemmen we helemaal af op de behoeftes binnen jouw organisatie. Omdat we alle events op maat maken, zijn de mogelijkheden bijna ontelbaar. Een belangrijke eerste stap in het plannen van jouw succesvolle zakelijke evenement is het bespreken van de doelstelling. Wat wil je bereiken? Het boosten van je bedrijfscultuur, een nieuw product lanceren, het verbeteren van je marketingstrategie of diepere inzichten krijgen in je doelgroep? Wat je missie ook is, we zorgen ervoor dat je alles uit je zakelijke evenement haalt.

Meer informatie

Zakelijke events tijdens corona

Heb jij ook zo’n behoefte om je collega’s weer eens live te zien? Om samen met ze te sparren over dat ene uitdagende project, echt even bijkletsen bij het koffieapparaat met die leuke collega van de andere afdeling of vrijdagmiddag nog een borrel doen op kantoor om het weekend goed te beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We kunnen je met tig mogelijkheden helpen om je collega’s weer bij elkaar te brengen op een volledige ‘corona-proof’ manier, ook in eigen land.

Digitale events op afstand

Uiteraard geeft iedereen de voorkeur aan live evenementen. Helaas is dit sinds de coronapandemie niet altijd mogelijk, maar zijn er inmiddels steeds meer gave tools en online mogelijkheden om een geslaagd digitaal evenement te houden. Wat dacht je van een digitale escape room als teambuilding? Of netwerken in een virtuele omgeving waar je makkelijk je deelnemers betrekt met live polling en live voting? We plannen graag een (virtueel) koffiemomentje met je om de opties te bespreken.