Maatwerk nascholingsreis

Biedt inspanning én ontspanning!

Offerte opvragen

De perfecte combinatie tussen ontwikkelen, netwerken en ontspannen.

Nascholing, de naam zegt het al: na je schooltijd weer terug in de boeken en/of collegebanken. Dit klinkt niet voor iedereen even aantrekkelijk, want vrijwillig weer terug naar school gaan is voor sommigen een opgave. Nascholingen zijn voor veel beroepsgroepen verplicht, dus hoe maak je het zo aangenaam en zo leuk mogelijk? Door er een gave reis of netwerkevent omheen te organiseren. Ontdek de voordelen van een nascholingsreis.

Zorgeloos op reis voor nascholing

Nascholingsreizen zijn in veel beroepsgroepen onmisbaar om kennis op te doen. Een voorbeeld is een medische nascholingsreis. Deze reizen vinden zowel in het binnen- als buitenland plaats. Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een nascholingsreis. We nemen je graag werk uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op het vakinhoudelijke gedeelte. Van het zoeken naar de ideale (en soms verrassende) vergaderlocatie, het registreren van de deelnemers inclusief factureren tot de communicatie. Je hoeft je nergens meer zorgen over te maken.

Leren en ontspannen

Terwijl delen van kennis en ontwikkelen centraal staan, is er tijdens zo’n nascholingsreis ook ruimte voor ontspanning en plezier. Onze projectmanagers weten op iedere bestemming de leukste activiteiten en mooiste locaties te vinden om samen het glas te heffen en elkaar beter te leren kennen buiten het vergaderen om.

Op cursus in de savanne met als afsluiter een lunch in de Ngorongoro krater

Deze nascholingsreis vond plaats in één van de meest bijzondere landen die het Afrikaanse continent rijk is, Tanzania. De cursussen werden midden tussen de olifanten, zebra’s en ander wildlife gegeven. Tijdens een tocht met 3 Cessna’s kregen de deelnemers ook een impressie van het adembenemende landschap vanuit de lucht.

INTERESSE?