FAQ

Vragen die bij ons veel voorkomen:

Algemeen

In welke landen werken jullie?

‘The world is our playground’. Dit is het standaard antwoord binnen ons team van projectmanagers wanneer zij deze vraag gesteld krijgen. GI Travel opereert over de hele wereld en onze projectmanagers hebben samen maar liefst 114 landen bezocht tot nu toe. Hoe we dat doen? We werken met uiterst betrouwbare leveranciers en partners die op locatie voor ons werken. Ze zijn dag en nacht bereikbaar, of dit nou onze agent in Shanghai, Sevilla of San Francisco is.

Is een inspectiereis noodzakelijk?

Een inspectiereis is niet noodzakelijk en zeker ook niet essentieel voor een geslaagde bedrijfsreis. Wel krijg je door een inspectiereis een beter beeld van de bestemming, het gekozen hotel, de dinerlocaties (inclusief het voorproeven van het eten) en andere geboekte activiteiten. Zo voorkom je onaangename verrassingen op locatie en weet je precies wat jouw deelnemers te wachten staat.

Welke zekerheden bieden jullie ons?

De recente coronapandemie heeft ons allemaal doen beseffen dat de toekomst er af en toe best onzeker uit kan zien. Juist daarom is het nog meer van belang dat we met bepaalde garanties onze klanten toch een stukje zekerheid kunnen aanbieden.

Wij zijn lid van de ANVR, SGRZ en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Wat is een geschikte bestemming voor mijn reis/evenement?

Elke reis kent wel een specifiek doel. Het verbeteren van de samenwerking bijvoorbeeld, of het belonen van je collega’s voor hun grote inzet van de afgelopen maanden. De briefing is essentieel voor het slagen van jouw bedrijfsuitje of evenement. Daarom hechten we veel waarde aan het intakegesprek waar we samen je wensen en doelstellingen bespreken. Op basis van de briefing gaan we voor je aan de slag om samen de perfecte bestemming voor jouw reis of evenement te vinden.

Ontvangen de deelnemers zelf ook een factuur?

Dit is afhankelijk van jouw wensen. Wil je je collega’s een mooie personeelsreis of incentivereis cadeau doen? Dan zorgen we ervoor dat alle betalingen centraal via ons lopen en gaan we uiteraard discreet om met prijzen van o.a. hotelkamers, vliegtickets, etc. Gaat het bijvoorbeeld om een handelsmissie waarbij deelnemers een eigen bijdrage dienen te voldoen? Dan bieden we de mogelijkheid om rechtstreeks een factuur naar de deelnemers te sturen. Zo hoef je zelf niet meer om te kijken naar de losse betalingen.

Zijn jullie offertes vrijblijvend?

Ja, al onze offertes zijn vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op om te sparren over een reis, bestemming of bijvoorbeeld virtuele mogelijkheden voor jouw organisatie.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR?

GI Travel (KvK 23496768) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (of ANVR- Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten) en overige ANVR-informatie.

Vanaf hoeveel personen telt een groep?

Aangezien al onze reizen op maat worden gemaakt, hebben we geen standaard groepsgrootte. Om te kunnen profiteren van de beste deals, groepstarieven en voorwaarden, raden we vaak een groep van minimaal 15 personen aan. Uiteraard blijft dit een advies en bespreken we graag de mogelijkheden voor kleinere groepjes, mocht je niet aan dit aantal komen.

Werken jullie met een management fee?

We werken met nettoprijzen waarin onze management fee al is inbegrepen, zodat je niet met onvoorziene kosten na afloop van je reis rekening hoeft te houden. What you see is what you get.

Hebben jullie een registratieplatform?

Jazeker! Indien gewenst helpen we je graag met het communiceren over de reis naar jouw deelnemers. Denk aan persoonlijke uitnodigingen of bijvoorbeeld een op maat gemaakte registratie-portal inclusief corporate identity van jouw bedrijf.