Sportreizen met je collega’s of clubgenoten

Fitte medewerkers presteren beter!

Sporten verbindt en verbroedert

Sporten is gezond. Het inspireert en zorgt voor respect voor elkaar. Wil je met jouw organisatie je medewerkers een boost aan vitaliteit geven? Of ben je namens je sportvereniging op zoek naar een reis met een actieve invulling? Met een op maat gemaakte sportreis bij GI Travel ga je voor de winst!

Op reis met je vereniging

Wat dacht je van een stedentripje naar Barcelona om samen met de clubgenoten van je voetbalvereniging eindelijk Camp Nou van dichtbij te bewonderen tijdens een privétour? Of met de hele roeiclub naar Engeland, waar jullie op de Thames een wedstrijd roeien? GI Travel verzorgt een onvergetelijke sportreis van top tot teen voor jou en je teamgenoten.

Marathon reizen

Ons zusje 'Marathons International' is expert in marathonreizen. Al sinds 1979 organiseren ze reizen naar de gaafste (halve) marathons wereldwijd. Je bent altijd verzekerd van een startbewijs. Dit doen ze voor individuele lopers, maar ook voor (loop)groepen, bedrijven en goede doelen. Ontdek hier de hardloopreizen van Marathons International of neem contact op om een marathonreis op maat te laten maken.

Welke hardloper droomt niet van de marathon van New York?

Een georganiseerde hardloopreis naar deze wereldstad biedt veel voordelen, waaronder gunstige vluchten en uitstekende accommodaties, maar ook een deskundig team dat dag en nacht klaar staat om je te ondersteunen op het gebied van training, blessures, tips en praktische zaken. Door het uitgekiende programma ben je uitstekend voorbereid op de marathon en heb je voldoende tijd om zelf de stad te verkennen. Je deelt de ervaring met gelijkgestemden, waardoor de beleving nog bijzonderder wordt!

INTERESSE?