Groepsreizen op maat

Voor personeel, teams en verenigingen!

Offerte opvragen

'Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen ga samen.'

Met welke groep je ook op reis gaat, iedereen moet het naar zijn zin hebben. Dat betekent meer doen dan vervoer en accommodatie regelen, want het programma is de lijm die jouw groep verbindt en de reis onvergetelijk maakt. Een programma organiseren we op maat en dat doen we zo creatief mogelijk. Onze vraag is dus, wat zijn je doelen en je wensen?

Waar bestaat een groepsreis uit?

De basis voor een succesvolle groepsreis bestaat uit 3 onderdelen: het vervoer, de overnachtingen en het programma ter plekke. Maar het eindresultaat is veel meer dan dat! Je kunt het natuurlijk zo bont maken als je zelf wil, aangezien we al onze groepsreizen op maat samenstellen. Jouw wensen en het doel van de reis zijn daarbij het uitgangspunt. Of het nu gaat om teambuilding tijdens een personeelsreis, verwennerij tijdens een incentivereis of het openen van gesloten deuren tijdens een handelsmissie, al deze unieke ervaringen leiden naar inspiratie en verbinding.

Een wereld aan mogelijkheden

Wat dacht je van ’s ochtends op je ski’s keihard de pistes af en ’s middags genieten van een cocktail op het strand, lekker met je blote voeten in het zand? Of je nu op zoek bent naar een stedentrip, een bezoek aan Silicon Valley of liever op ontdekkingstour gaat door de ongerepte Schotse natuur, bij GI Travel kan het allemaal. Onze projectmanagers zijn echte wereldambassadeurs met oneindig veel kennis over de mooiste plekjes op onze aardbol. Samen met onze betrouwbare lokale partners delen we graag onze expertise om voor jouw groepsreis unieke en onvergetelijke ervaringen te creëren. Overal ter wereld!