Congresreizen tot in de kleinste puntjes georganiseerd

Het uitwisselen van kennis op een memorabele manier.

Offerte opvragen

Internationale kennisuitwisseling

Wetenschappelijke lezingen en congressen bestaan al sinds de tijd van Charles Darwin. Congressen zijn cruciaal voor het uitwisselen van internationale kennis en stimuleren samenwerking, met name in de academische en medische wereld. Inmiddels is congress travel een algemeen begrip. Wij zijn de experts in het stukje ‘travel’, zodat jij je kunt focussen op het congres.

Waarom een congresreis?

Het woord congres dankt zijn afkomst aan het Latijnse woord ‘Colloquium’, wat letterlijk ‘samenspraak’ betekent. Oftewel, het bijeenkomen van mensen, vaak uit een bepaald vakgebied of sector, om kennis uit te wisselen. Rondom een congres organiseren we vaak een sociaal programma om het netwerken onder de deelnemers te stimuleren en een goede balans te vinden tussen sociale evenementen en werk.

Een eigen congres organiseren

We helpen je graag de logistieke zaken rondom congress travel te organiseren; van transport tot het boeken van hotels en individueel factureren van de deelnemers. Dit geldt niet alleen voor bestaande congressen. Mocht je interesse hebben in het organiseren van je eigen congres, dan vind je op de website van ons zusterorganisatie Congress Creation meer informatie. We nemen alle details rondom het organiseren van een congres uit handen. Zo kun jij je focussen op de inhoud en je relaties.

Jaarlijks congres voor de Nederlandse reiswereld

Het ANVR-congres wordt ieder jaar op een andere bestemming georganiseerd en brengt alle Nederlandse reisprofessionals gedurende 3 dagen samen. Tijdens deze dagen wordt er uitgebreid vergaderd, raken de deelnemers geïnspireerd door de diverse sprekers die aanwezig zijn en wordt er druk genetwerkt onder het genot van een goed glas wijn en diner. Ook worden er allerlei activiteiten aangeboden om de bestemming zelf te ontdekken.

INTERESSE?