Personeelsreizen hebben een positieve invloed op je bedrijf!

Waardering uiten voor je werknemers.

Offerte opvragen

Een personeelsreis is dé nieuwe bonus

Je kent het vast wel; dat gevoel van saamhorigheid op het werk tijdens de wekelijkse vrijmibo. Iedereen is blij om het weekend te beginnen, maar vindt het ook gezellig om nog even de week af te sluiten met collega’s onder het genot van een borrel. Een personeelsreis is qua sfeer eigenlijk nét zo leuk als een vrijmibo, maar dan op een gave bestemming en met een inhoudelijke toevoeging. Waar wacht je nog op om een onvergetelijke personeelsreis voor jouw team te organiseren?

Belonen & verbinden

Inmiddels is het algemeen bekend dat personeelsreizen een positieve invloed hebben op je bedrijf. Werknemers voelen zich meer gewaardeerd door hun werkgever wanneer ze een personeelsreis krijgen aangeboden. Ze zijn eerder bereid om die extra mile te gaan. Precies waar jouw klanten altijd zo blij mee zijn. Dit zorgt voor hogere productiviteit en op den duur voor betere cijfers. Overigens zijn bedrijfsreizen ook een ideale manier om collega’s te verbinden en zo de samenwerking binnen je team te bevorderen. Tenslotte melden blije werknemers zich minder snel ziek en veranderen ze minder snel van baan. Een win-winsituatie voor iedereen dus!

Financiële bonus of uitstapje?

Twijfel je nog tussen een financiële beloning of een personeelsreis om jouw werknemers te bedanken voor hun tomeloze inzet? Denk dan eens aan samen je eigen wijn blenden in Puglia, een adrenaline-kick tijdens een off-road rally in Jordanië of samen ijsvissen in Lapland. Zo leer je je collega’s eindelijk eens buiten het comfortabele kader van kantoor kennen. Uit onderzoek blijkt dat werknemers steeds minder waarde hechten aan individuele financiële beloningen en juist meer aan het beleven van unieke ervaringen. Zo creëer je samen onvergetelijke herinneringen.

Met 500 man op de piste in Oostenrijk après-skiën en ’s avonds weer thuis

Tijdens dit jubileum vertrokken alle 500 werknemers ‘s ochtends vroeg vanuit Amsterdam naar Salzburg voor een compleet winterprogramma. De dag begon op de kerstmarkt met warme chocolademelk. Vervolgens werden de deelnemers uitgedaagd tijdens échte Winter Olympics in de bergen en werd er, als afsluiter, fatsoenlijk ge-après-skied inclusief live-optreden van bekende Nederlandse zangers.

INTERESSE?