Personeelsreizen met een uniek concept passend bij jouw bedrijf!

Waardering uiten aan je werknemers.

Offerte opvragen

Een personeelsreis is dé nieuwe bonus

Je kent het vast wel; dat gevoel van saamhorigheid op het werk tijdens de wekelijkse vrijmibo. Iedereen is blij om het weekend te beginnen, maar vindt het ook gezellig om nog even de week af te sluiten met collega's onder het genot van een drankje. Een personeelsreis is qua sfeer nét zo leuk als een vrijmibo, maar dan op een gave bestemming en, indien gewenst, met een inhoudelijke toevoeging. Waar wacht je nog op om een onvergetelijke personeelsreis voor jouw team te organiseren als blijk van waardering?


Belonen & verbinden

Het is algemeen bekend dat personeelsreizen een positieve invloed hebben op de mensen in je bedrijf. Werknemers voelen zich meer gewaardeerd door hun werkgever wanneer ze een personeelsreis krijgen aangeboden. In vaktermen heet dat een incentive. Het effect ebt lang na, zeker als je in de maanden erna nog een moment organiseert, waarbij jullie gezamenlijk de foto’s of aftermovie bekijken (Tip!). Medewerkers zijn eerder bereid om die extra mile te gaan. Precies waar jouw klanten altijd zo blij mee zijn.

Meer directe en indirecte voordelen van een personeelsreis voor je organisatie zijn:

Teambuilding

Personeelsreizen (eventueel met teambuilding activiteiten) bevorderen teamcohesie en communicatie, omdat mensen elkaar op een heel ander vlak leren kennen. Het resultaat? Een hechter en productiever team voor het komende jaar.

Waardering en motivatie

Een unieke reiservaring die je echt samen beleeft, is de ultieme waardering voor een grote groep hard werkende mensen. Iedereen is gelijk en heeft een paar dagen hetzelfde doel. Dat versterkt de motivatie en loyaliteit.

Creativiteit en innovatie

Het verkennen van nieuwe omgevingen en culturen stimuleert creativiteit en innovatief denken. Zeker als we een mooi programma maken dat aansluit bij jouw branche en jouw kernwaarden. Inspiratie levert altijd frisse ideeën en oplossingen op.

Bedrijfsimago

Unieke meerdaagse personeelsreizen tonen niet alleen zorg voor je team, maar versterkt ook het imago van de hele organisatie als een betrokken, aantrekkelijke werkgever. Een bedrijf dat investeert in het welzijn en de ontwikkeling van het personeel behoudt zijn werknemers en trekt talenten aan.

Op naar meer successen

Samen met collega’s belevenissen meemaken zorgt voor een hogere productiviteit en op den duur voor betere cijfers.

Financiële bonus versus personeelsuitje

Twijfel je nog tussen een financiële beloning of een personeelsreis om jouw werknemers te bedanken voor hun tomeloze inzet? Denk dan eens aan samen je eigen wijn blenden in Puglia, een adrenaline-kick tijdens een zeilregatta in Hamburg of samen ijsvissen in Lapland. Tijdens een trip leer je je collega's buiten het comfortabele kader van kantoor kennen. Uit onderzoek blijkt dat werknemers steeds minder waarde hechten aan individuele financiële beloningen en juist meer aan het beleven van unieke ervaringen.

Bovendien kun je de bedrijfscultuur en je kernwaarden verankeren. Dat doen we op de volgende manier.

Integreer je kernwaarden

We gaan graag met je in gesprek over je wensen, doelen en budget. Tijdens dat gesprek vragen we je ook naar de kernwaarden van je organisatie. Wij vinden die namelijk essentieel om een betekenisvolle en impactvolle ervaring te creëren voor je team.

Eerder werkten we met kernwaarden als teamwork, innovatie, duurzaamheid, diversiteit of klantgerichtheid. Vervolgens verwerkten we deze kernwaarden op verschillende manieren in de reis.

'Duurzaamheid' koppelen we in gedachten vaak aan lokale bestemmingen, eco-vriendelijke accommodaties en activiteiten die de natuur respecteren. Maar er zijn meer avontuurlijke mogelijkheden. Door bijvoorbeeld te reizen met de trein kom je verder en activiteiten met een focus op gemeenschapsprojecten geven een extra dimensie aan werken in groepen.

Gemeenschappelijke projecten passen ook bij de kernwaarde ‘teamwork’. Hoe leuk zou het zijn als je medewerkers bij vertrek geen idee hebben waar ze heen gaan en ze zelf moeten uitzoeken wat de uiteindelijke bestemming is. Daarnaast kunnen interactieve workshops de teamdynamiek verbeteren en onderlinge relaties versterken.

Voor organisaties die hun geld verdienen met 'innovatie', creëren we een personeelsreis gericht op het verkennen van cutting-edge technologieën. Denk aan bestemmingen met start-up hubs of het deelnemen aan creatieve denksessies en brainstormsessies om nieuwe ideeën te genereren voor de organisatie.


Afwegingen bij het organiseren van een personeelsreis voor een grote groep

Onze op maat gemaakte personeelsreizen zijn ontworpen om te inspireren, te verbinden en te motiveren. We overschrijden letterlijke en figuurlijke grenzen. Met een scherp oog voor de behoefte van elke deelnemer en een passie voor het creëren van buitengewone momenten, houden we rekening met de volgende aspecten.

Locatie | mooie bestemmingen die voor iedereen goed bereikbaar zijn, kennen we over de hele wereld.

Logistiek | efficiënt vervoer en accommodaties die geschikt zijn voor grote groepen.

Budgetbeheer | kosteneffectieve oplossingen die toch een hoogwaardige ervaring bieden.

Activiteiten | een gevarieerd programma dat tegemoetkomt aan verschillende interesses en behoeften binnen de groep.

Maatwerk | een op maat gecreëerd programma passend bij jouw specifieke doelen, waarden en interesses. Er is tijd voor gezamenlijke activiteiten en om even tot jezelf te komen.

Veiligheid en gezondheid | rekening houden met eventuele gezondheids- en veiligheidsbehoeften van alle deelnemers.

Voorbeelden van meerdaagse unieke personeelsreizen

Of je favoriete bestemming nu dicht bij of ver weg is, stad of strand, we stellen een reis samen die je personeel een onvergetelijk avontuur belooft en die ieders horizon verbreedt.

Europa

Ga op een culinaire ontdekkingsreis door Toscane. Het hart van Italië staat bekend om zijn adembenemende landschappen. Teamleden ontdekken de Italiaanse keuken, bezoeken historische gebouwen en ervaren de cultuur. Denk ook aan een oldtimer rally of luchtballon varen met aansluitend een ontbijt in de Toscaanse heuvels.

Nederland

Voor een teambuildingsexpeditie op Texel moeten we ons best doen het programma niet te vol te maken. Van E-chopper tochten met opdrachten, een beachvolleybal competitie tot en met je eigen eten verzamelen tijdens het wadlopen. Ontdek de schoonheid van de Waddenzee en leer alles over het ecosysteem dat een plaats heeft op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Ver weg

Toch liever uitpakken? Of juist de koffers inpakken? Wat dacht je van de energieke vibe van New York ervaren? Ontdek de speakeasy’s van deze metropool en ga op pad met een local om de ‘hidden gems’ te bezoeken.

Met 500 man op de piste in Oostenrijk après-skiën en ’s avonds weer thuis

Tijdens dit jubileum vertrokken alle 500 werknemers ‘s ochtends vroeg vanuit Amsterdam naar Salzburg voor een compleet winterprogramma. De dag begon op de kerstmarkt met warme chocolademelk. Vervolgens werden de deelnemers uitgedaagd tijdens échte Winter Olympics in de bergen en werd er, als afsluiter, fatsoenlijk ge-après-skied inclusief live-optreden van bekende Nederlandse zangers.

INTERESSE?