Handelsmissies openen buitenlandse deuren!

Essentieel voor succes in buitenlandse markten.

Offerte opvragen

Matchmaking, het geheim voor een geslaagde handelsmissie

Vanaf de oprichting van de VOC staan Nederlanders bekend om hun sterke internationale handelspositie. Sindsdien is de wereld veranderd en is zaken doen met verre landen veel toegankelijker geworden. Nog steeds spelen onze culturele verschillen een belangrijke rol in het slagen van een handelsmissie. Goed georganiseerde matchmakingprogramma’s met de juiste contacten zijn hét geheim voor jouw lonende handelsmissie.

Het nut van een handelsmissie

Een doordachte handelsmissie opent deuren die voor anderen gesloten blijven! De leden van een handelsmissie reizen samen als delegatie, wonen marktinspecties bij, nemen deel aan overheids- en bedrijfsbezoeken en netwerkrecepties. Daarnaast hebben ze persoonlijke matchmaking-afspraken met vooraf gescreende potentiële kopers, distributeurs en joint-venturepartners. Bovendien is de kans op succes als deelnemer aan een handelsmissie groter dan wanneer je als ondernemer zelfstandig op zoek gaat naar de perfecte zakenpartner. Het volledige programma wordt namelijk voor je geregeld, waarbij je in aanmerking komt voor onder andere belangrijke handelsbezoeken die vrijwel onmogelijk te regelen zijn vanuit een privénetwerk. GI Travel regelt het reisgedeelte van jouw handelsmissie tot in de puntjes, zodat jouw delegatie zich optimaal kan focussen op het ontmoeten van toekomstige zakenpartners.

Een internationaal netwerk

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft GI Travel in de loop van de jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de handelsmissie-wereld. We ondersteunen je graag met ons netwerk bij het vinden van interessante handelspartners en bij het matchmakingproces. Daarnaast informeren we je met plezier over de mogelijkheden om bij de RVO een missievoucher aan te vragen, waarmee je tot wel 50% van de deelnameprijs van je handelsmissie vergoed krijgt!

Netwerkreis naar verschillende bestemmingen voor gegarandeerde succesvolle ontmoetingen

Jaarlijkse netwerkreis van DGA’s met bezoek aan Canary Wharf voor een presentatie van Hollandia die de bouw van de London Eye heeft gedaan en een bedrijfsbezoek aan Renewi. In combinatie met Street Art tour door Shoreditch, lunches en diner.

INTERESSE?