Mijlpalen vier je met een jubileumreis

Een mooie gelegenheid om samen stil te staan bij het succes van je bedrijf.

Offerte opvragen

Jubilea vieren verhoogt je zichtbaarheid!

'Je bent wat je uitstraalt’. Deze kreet heb je vast weleens gehoord of ergens gelezen en het is zeker ook van toepassing voor het bedrijfsleven! Door het vieren van een bijzonder jubileum laat je niet alleen je dankbaarheid merken aan je werknemers, maar straal je ook succes uit. Wanneer je aandacht aan je jubileum besteedt, verhoog je de zichtbaarheid van je bedrijf, wat vervolgens je zakelijke kansen vergroot. Bij ons ontdek je hoe je het beste een jubileum viert.

Een mijlpaal mag gevierd worden

Een jubileum van je bedrijf is een unieke en bijzondere gebeurtenis. Het komt maar eens in de zoveel jaar voor! Een mijlpaal vieren, stilstaan bij overwonnen obstakels of uitdagingen van de afgelopen jaren en vooral successen vieren zijn redenen bij uitstek om een feestje te bouwen. Aan wie heb je een jubileum te danken? Aan trouwe klanten en aan medewerkers die hard hebben gewerkt om het zo ver te schoppen. Tijdens een jubileumreis besteed je uitgebreid aandacht aan het belonen en waarderen van je team en proost je samen op het volgende jubileum.

Creatief denken voor jubileumfeesten

Voor ieder budget zijn er talloze mogelijkheden om een jubileumreis tot een weergaloos feest te maken waar medewerkers en klanten centraal staan. Onze projectmanagers helpen je maar al te graag met het bedenken van creatieve ideeën voor het vieren van jouw mijlpaal, ongeacht je budget.

Pas op Schiphol ontdekken waar de jubileumreis heen gaat

We wisten dat we op reis gingen om het 10-jarige bestaan van ons telecombedrijf te vieren. Alle medewerkers en hun partners vertrokken vanaf Schiphol naar een ‘onbekende bestemming’. Het zijn 3 onvergetelijke dagen Split geworden. Onze collega's hebben kennis mogen maken met het Klis Fortress & de Diocletian Cellars, waar de bekende serie Game of Thrones is opgenomen. Tijdens deze reis mocht een boottocht naar eiland Hvar niet ontbreken en hebben we genoten van de heerlijke Kroatische keuken en wijnen.

INTERESSE?