INCENTIVE NAAR ELEGANT SEVILLA

Als beloning voor het behalen van de gestelde target wilde een grote speler in de telecommunicatiemarkt haar saleswinnaars en partners uitnodigen voor een onvergetelijke reis. Uit de 3 voorstellen viel de keuze uiteindelijk op Sevilla, Spanje.

Na het houden van een korte speech door de directie, werd op de dag van vertrek de bestemming bekend gemaakt. Onder begeleiding van Flamencodanseressen vertrokken de 60 enthousiaste winnaars en partners in gereedstaande bussen richting Schiphol voor een vlucht met een privécharter naar Spanje. In Sevilla stonden 3 dagen lang geweldige belevenissen op het programma. Een vorstelijk onthaal met welkomstcocktail in de prachtige tuinen van het Koninklijk Paleis, een diner in sprookjessfeer op de patio van een adembenemend mooie Hacienda, een overweldigende tocht in een cabrio langs traditionele dorpjes rondom Sevilla en genieten van het uitzicht per jeep op een prachtig landgoed. Dit alles werd afgesloten met een gezellige en smaakvolle BBQ. Per paardenkoets maakten de deelnemers nader kennis met de stad en zij werden tijdens de tour verrast met een ‘tapas hopping’ lunch in het oude historische centrum.

Deze geweldige reis werd afgesloten in een Hacienda, waar de tuinen, de stierenarena, de patios en fonteinen de echte sfeer en ambiance van het rijke Andalusië weergeven. Genietend van een flamenco optreden, de prachtige kleuren en de knalblauwe lucht beleefde de groep een absoluut WOW moment! Na het galadiner werd deze reis afgesloten met een DJ die de arena omtoverde in een openlucht discotheek waar de deelnemers tot in de late uurtjes konden swingen. Om bij te komen van alle indrukken overnachtte men gedurende dit verblijf in het prachtige centraal gelegen 5 sterren hotel.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background