Handelsmissie naar Moskou

Een 50 tal ondernemers uit het oosten des lands besloot het Nederland-Ruslandjaar 2013 aan te grijpen om de banden met bestaande Russische relaties te verstevigen en lokale bedrijven te laten kennismaken met Nederland. Een werkgroep kwam eenmaal per twee weken bij elkaar om het programma vorm te geven en verdere details uit te werken voor de handelsmissie naar Moskou. Alle reistechnische aspecten werden in samenspraak met 2 leden van de werkgroep door GI Travel verzorgd.

In Moskou verbleef het gezelschap in één van de beste 5-sterren hotels van de stad, gelegen in het historische centrum. Door haar ligging dé perfecte uitvalsbasis voor deze handelsmissie. Tijdens deze 3 daagse handelsmissie maakten de deelnemers kennis met Rusland en de potentiële afzetmarkt. Zo werden er bedrijfsbezoeken afgelegd, was er voor de individuele deelnemers volop de gelegenheid voor persoonlijke ontmoetingen en matchmaking en vond er tijdens de reis een seminar plaats met enkele sprekers die een goed beeld schetsten van onder meer ‘e-zaken’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ in zowel Rusland als Nederland.

Naast de zakelijke aspecten tijdens deze reis was er ook gelegenheid voor ontspanning. Een dagdeel werd besteed aan de bezichtiging van de belangrijkste bezienswaardigheden van Moskou. Na de indrukwekkende tour langs onder andere Het Kremlin, een wandeling over Het Rode Plein en een bezoek aan St. Basils kathedraal, vertrok het gezelschap naar een uitstekend restaurant, gesitueerd in een uit 1600 stammend klooster, waar een informeel diner plaatsvond.

Op de laatste avond van de reis werd het hele gezelschap uitgenodigd om, samen met lokale genodigden, de galavoorstelling van een bekend Nederlands orkest in het Bolsjoj Theater bij te wonen.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background