sportreizen

Sportreizen

GI Travel kan u uitstekend van dienst zijn bij het organiseren van diverse sportreizen. Tevens heeft GI Travel 2 sportgerelateerde activiteiten:

Marathonreizen
Al ruim 35 jaar is Marathons International de toonaangevende specialist op het gebied van georganiseerde marathonreizen. Naast New York, Londen en Berlijn brengen zij u naar de start van vele andere mooie marathons, altijd met gegarandeerde startbewijzen.

De Marathon der Marathons is natuurlijk de New York City Marathon. Meer dan 40.000 lopers zullen op 4 november 2018 aan de start op de Verrezano Bridge staan om de uitdaging van 42 kilometer en 195 meter aan te gaan. Op dit moment heeft Marathons International nog arrangementen met gegarandeerde startbewijzen beschikbaar. U kunt door onze zogenaamde bouwstenen-constructie zelf uw arrangement geheel naar wens samenstellen. Klik hier voor meer informatie over de New York City Marathon.

Trainingskampen
Wanneer u met uw sportvereniging een trainingskamp wilt organiseren kan GI Travel u daarbij veel zorg uit handen nemen. Wij hebben goede relaties met sportaccommodaties in landen als Spanje en Turkije, waar alle voorzieningen aanwezig zijn om uw sporters optimaal voor te bereiden op een nieuw seizoen of evenement. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het de sporters reistechnisch gezien aan niets ontbreekt en zij zich volledig op de sport kunnen richten. Voor de huur van materialen kan uiteraard ook gezorgd worden. En wilt u een trainingskamp op inschrijving organiseren? Dan verzorgen wij ook graag het registratieproces voor u.

Sportreizen op maat
GI travel kan voor elke sport een groepsreis op maat samenstellen. Niet alleen reizen naar bekende sportevenementen zoals het WK voetbal, maar ook naar zeilregatta’s of een badmintontournooi. Tevens kunnen wij voor bijvoorbeeld uw personeelsreis toegangsbewijzen voor buitenlandse voetbalwedstrijden reserveren. Of u nu een wedstrijd in de Primera Division, de Bundeliga of de Premier League wilt bijwonen, GI Travel kan de reis tot in de puntjes voor u verzorgen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.