Boost je team en relaties op ondernemersreis

Combineer leren en groeien met ontspanning en nieuwe belevenissen.

Offerte opvragen

Een ondernemersreis is de perfecte combinatie van ‘business & pleasure’

Wil je je team of relaties sterker verbinden met de missie en doelen van je organisatie? Een meerdaagse ondernemersreis naar het buitenland is hiervoor een uitstekend middel. Door naast unieke belevenissen ook op een natuurlijke manier tijd in te ruimen voor educatieve inhoud (inspiratie, training en coaching) kan er meer verdieping worden gezocht. Door dit samen tijdens een reis te ervaren, is de impact blijvend.

Je horizon verbreden door over grenzen te gaan

Als je besluit om een ondernemersreis met je team of relaties maken, dan wil je als organisatie het maximale effect halen uit deze investering, zowel inhoudelijk, financieel als qua impact. We creëren een uniek programma, geheel op maat gemaakt conform jouw wensen, op een inspirerende locatie. De bestemming, reisduur, vervoer en onderwerpen kies je zelf, zodat het aansluit bij thema’s die binnen jouw organisatie spelen. Bijvoorbeeld: persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling, diversiteit en cultuurverandering. De combinatie van de locatie, verrassende activiteiten en het inhoudelijke deel zorgt samen voor maximale impact, die de deelnemers nog lang zal bijblijven.

Persoonlijk actieplan: tastbaar en concreet

Tijdens een ondernemersreis binden en boeien we medewerkers of relaties op een ontspannen manier met nieuwe kennis, vaardigheden en gedrag. Het programma stemmen we op maat af op jouw organisatie (denk aan sector, strategische thema’s die in de organisatie spelen, etc.) en de reisduur. Als basis bieden we een programma met diverse werkvormen langs drie thema’s:

Ik als persoon – Wat drijft jou als mens en wat streef je na? Hoe draagt je werk bij aan de doelen in je leven?

Ik in mijn rol/functie – Wat zijn je sterke en zwakke punten? Welke ontwikkeldoelen heb je? Welke barrières ervaar je om te groeien, zowel individueel als binnen de organisatie?

Ik en de organisatie – Waar staat de organisatie? Hoe kan ik bijdragen met mijn talenten om de strategische doelen te bereiken?

Wat kan je verwachten?

De combinatie van een sterk inhoudelijk programma, intervisie onderling en de prachtige omgeving van de gekozen bestemming dwingen de deelnemers om helemaal los te komen van dagelijkse beslommeringen en afleidingen. De werkvormen zijn afgestemd op de omgeving waardoor we het inhoudelijke programma op natuurlijke manier combineren met unieke ervaringen, zoals het bezoeken van lokale ondernemers of een bijdrage leveren aan lokale projecten uiteraard afgestemd op jouw business. De opbrengst maken we tastbaar en concreet; de deelnemers gaan naar huis met een persoonlijk actieplan waarmee ze direct aan de slag kunnen na de reis.

Professionele trainers & coaches

De uitvoering van het inhoudelijk programma tijdens een ondernemersreis is in handen van onze partner ondernemersreizen.nl. Sinds 2016 organiseren zij training en coaching reizen voor ondernemers, teams of relaties. Met hun achtergrond en ervaring, o.a. bij trainingsinstituut De Baak, integreren ze diverse werkvormen in het reisprogramma op een natuurlijke manier. Geen vergaderzaal met PowerPoint en flipover, maar interactieve activiteiten aangepast aan de omgeving.