Vacature: Projectmanager (zakelijke groepsreizen)

Als Projectmanager organiseer je op maat gemaakte zakelijke groepsreizen wereldwijd. Of dit nu een congresreis, workation of incentive is: jij zorgt ervoor dat dit een onvergetelijke ervaring wordt! Deel jij onze passie voor reizen en organiseren? En ben jij secuur, commercieel ingesteld en zit hospitality in je bloed? Dan is dit dé wereldfunctie voor jou!

Wat ga je doen:
Als Projectmanager organiseer je op maat gemaakte zakelijke groepsreizen wereldwijd. Je brengt de wensen van de klant in kaart en ontwerpt een reis die daar perfect op aansluit – of nog beter: overtreft! Of dit nu een impactvol congres is, een inspirerende workation of een onvergetelijke incentivereis: de mogelijkheden zijn eindeloos! Je wordt deel van een hecht team waarin nauw wordt samengewerkt. Als kers op de taart begeleid je veel van de reizen zelf! Verder heb jij o.a. de volgende verantwoordelijkheden:

 • Ontwerpen van op maat gemaakte innovatieve reisvoorstellen die aansluiten bij de doelstellingen en wensen van de klant i.s.m. lokale partners
 • Opstellen en beheren van budgetten
 • Inkoop van accommodatie, transport en overige programmaonderdelen
 • Onderhouden van relaties met de klanten door het voeren van intakegesprekken, het geven van tussentijdse updates, verzoeken/wijzigingen pro-actief op te pakken en de reizen na afloop te evalueren
 • Administratieve en organisatorische werkzaamheden zoals het opstellen van een gedetailleerd draaiboek, creëren van reisbescheiden en het controleren van betalingen
 • Monitoren van de uitvoering van de reis – en daarbij ook vaak mee op reis als reisleiding

Wat breng je mee?
Als Projectmanager ben je gedreven, secuur en commercieel ingesteld. Met jouw creativiteit weet jij innovatieve reizen te ontwerpen en dit om te zetten naar een aantrekkelijk voorstel. Dit voorstel kun je met jouw organisatorische vaardigheden vertalen naar een gedegen planning. Dankzij jouw open en enthousiaste houding onderhandel je makkelijk met leveranciers en houd je klanten op de hoogte. En dat laatste vind je belangrijk; klanttevredenheid staat voor jou op nummer 1!

Verder herken jij je in het volgende profiel:

 • Je hebt ervaring met het samenstellen van groepsreizen naar het buitenland.
 • Je hebt een toeristische opleiding afgerond
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Reizen en organiseren zit in je DNA
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam of Amsterdam
 • IATA kennis (Amadeus/Farefinder) is een pré

Binnen GI Travel kijken we naar jou als persoon met je eigen talenten, kwaliteiten en interesses. Er is dan ook ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Als je het bijvoorbeeld leuk vindt om af en toe te fotograferen, content te creëren of aan de slag te gaan met video moedigen wij dit aan!

Wat wij jou bieden:
Een uitdagende fulltime baan waarbij je zelfstandig, maar onderdeel van een hecht team, bijzondere zakelijke groepsreizen organiseert in een mooi kantoor hartje Rotterdam of Amsterdam! Maar natuurlijk kun je ook rekenen op het volgende:

 • een goed salaris, passend bij je ervaring
 • 24 vakantiedagen en 8 ATV dagen (o.b.v. fulltime)
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • een laptop & mobiele telefoon
 • gedeeltelijk thuiswerken/kantoor

Meer over GI Travel
GI Travel is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte groeps- en incentive reizen, congresreizen, handelsmissies, internationale meetings, studietrips en personeelsreizen naar het buitenland, met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam.

Het is één van de merken van Barentszen, een overkoepelende alliantie waarbij we wereldse ervaringen creëren die inspireren, motiveren en verbinden. Afwisselend thuis en op kantoor werkt ons enthousiaste team samen om de mooiste reizen samen te stellen. Onderling hangt een informele sfeer, waarbij open en eerlijke communicatie erg belangrijk is. Werk draait niet alleen om werk; er moet ook ruimte zijn voor plezier. Zo worden er regelmatig leuke evenementen en borrels georganiseerd!

Wil jij aan de slag gaan als Projectmanager in deze inspirerende omgeving? Solliciteer voor 19 februari 2024 door je CV en motivatie te sturen naar saskia.bruijns@gi-travel.nl.

Geschreven door
Saskia Bruijns