Slider

 

Geen kerstborrel, geen kerstdiner. Hoe verras jij je medewerkers dit jaar?

2020 was een bijzonder en raar jaar. Veel thuiswerken en niet op locatie bij elkaar komen, terwijl samen wel een belangrijk thema was. Kerst is hét moment van het jaar om even stil te staan bij al het bijzondere van 2020 en vooruit te kijken naar de toekomst. Juist nu is het goed om de verbinding te houden, elkaar te motiveren en te complimenteren.

Een kerstevent is dit jaar belangrijker dan ooit om de collega’s betrokken en gemotiveerd te houden. Om elkaar de energie te geven er de schouders lekker onder te blijven zetten. Wat zou het fijn zijn om iedereen nog even te zien en te spreken en om elkaar mooie feestdagen te wensen.

Maar als organisatie heb je je aan alle richtlijnen te houden en het goede voorbeeld geven betekent ook de grenzen van het toelaatbare niet opzoeken. Dus kan een kerstevent niet dit jaar. Toch?

Het kan wel!!

GI Travel heeft de oplossing. Ga op reis voor je kerstpakket!

Interactie, fun en verrassing. Dat zijn de kernwoorden voor dit unieke online kerstevent dat toegankelijk is voor iedereen binnen je organisatie. Zo kunnen collega’s met elkaar weer eens over iets anders praten dan over werk!

Wat houdt reizen voor je kerstpakket in?

Je medewerkers maken een virtuele roadtrip op en rond de Veluwe, langs 5 ambachtelijke producenten van mooie, eerlijke producten. Op deze virtuele locaties “ontmoeten” de collega’s elkaar, in groepjes van minimaal 5 en maximaal 10 personen. Hier worden korte, interactieve en vooral vermakende opdrachten uitgevoerd. Op elke locatie ontmoet men andere collega’s. Daags nadat je werknemers tijdens het online event virtueel zijn lekker gemaakt, wordt het kerstpakket bij hen thuis bezorgd. Hierin zullen ze maar liefst 9 mooie streekproducten ontdekken, ingrediënten voor een heerlijke (kerst)borrel, afkomstig van de “local heroes” waarmee ze eerder kennis hebben gemaakt.

WKR: profiteer van de extra vrije ruimte in 2020.

Door de coronacrisis is de vrije ruimte in 2020 tijdelijk verhoogd van 1,7% naar 3%. Dit is bedoeld om werkgevers te stimuleren hun werknemers tijdens dit bijzondere jaar extra te belonen. Maak daar op een unieke manier gebruik van.

Er zijn geen boekingsmogelijkheden meer voor dit kerstevent.
Neem contact met ons op over mogelijkheden voor andere events op maat.

Neem contact met mij op