Slide background
+
Slide background
Slide background
Slide background

Congresreis

Uitstekende internationale contacten zijn essentieel bij de organisatie van een congresreis, waarbij vaak veel deelnemers betrokken zijn. Onze jarenlange ervaring met het organiseren van een congresreis zorgt ervoor, dat wij exact weten welke eisen er aan dergelijke reizen gesteld worden.

GI Travel heeft die contacten en de ervaring om voor internationale ondernemingen niet alleen de reis, maar ook het congres te organiseren. Personeelsleden uit diverse landen komen zo bijvoorbeeld op een bijzondere locatie bijeen. Wij nemen alle zorg uit handen, zodat de deelnemers zich volledig kunnen focussen op het congres. Zo verzorgen wij de vlucht, uitstekende accommodatie en vaak worden verrassende excursies toegevoegd om de congresreis nog aantrekkelijker te maken. Bovendien heeft GI Travel ruime ervaring in het toepassen van moderne technische hulpmiddelen.

Wij zijn lid van ANVR en SGR. Zeer belangrijk voor u als klant, zeker in deze woelige tijden. SGR garandeert financiële veiligstelling, ANVR garandeert dat haar deelnemers aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen alsmede dat haar leden lid zijn van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze stichting vergoedt bij calamiteiten op de reisbestemming eventueel extra te maken kosten c.q. vergoedt ongenoten reisdagen wegens eerder afbreken van de reis. Tevens is GI Travel lid van SITE. Dit is een wereldwijde brancheorganisatie voor bedrijven die groeps- en incentivereizen organiseren.
congresreiscongresreiscongresreiscongresreis

 
 
Klik hier voor een voorbeeld van een congresreis.