You travel, we care!

Wie goed bekend is met Oostenrijk of Zwitserland heeft het vast weleens mee mogen maken. Het moment dat de koeien na een lange winter op stal eindelijk weer naar de malse grasvelden, hoog in de bergen mogen. Zodra ze buiten zijn springen, bokken en dansen ze van vreugde.

Zo voelen wij ons ook. Dat kriebelige, blije lente gevoel nu dat de dagen langer worden, de bomen steeds groener en we weer het terras op mogen. Dit voorjaar voelt bij ons als een keerpunt van deze crisis. Zeker nu dat het kabinet een aantal versoepelingen heeft aangekondigd en zelfs hoopvol is om de anderhalve meter in het najaar af te kunnen schaffen! Denk jij wat wij denken? Inderdaad, tijd om eindelijk weer samen te komen met de collega’s. Geen videocall, online bingo of escape room maar gewoon zoals vanouds reconnecten onder het genot van een vers getapt biertje en een loeihete bitterbal.

Nu zien we je al piekeren, is dit veilig en waar moeten wij allemaal aan denken? Nergens voor nodig! Wij hebben namelijk alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen en voorbereidingen voor je getroffen zodat jij je maar op een ding hoeft te focussen: zorgen dat je zo veel mogelijk collega’s weer ziet en spreekt, live wel te verstaan! Hieronder lees je verder hoe wij op een veilige en eenvoudige manier jouw eerste zakelijke event na de crisis kunnen organiseren.

Geen andere gasten, geen zorgen!

Een volledig kasteeltje afhuren in Duitsland of België, met een 3-daagse riviercruise op een mooi schip exclusief voor jou en je collega's, de kerstsfeer in Duitsland opsnuiven, of genieten van culinaire en actieve verrassingen in Noord Frankrijk? Onze reis experts hebben de leukste plekjes voor jou op een rij gezet, die geheel te privatiseren zijn voor jouw reisgezelschap en allemaal op korte afstand van Nederland. Zo kunnen jullie komend najaar en winter de schade samen inhalen! Je boekt al een hotel privé voor jouw groep vanaf 20 kamers. Zo blijf je veilig in je eigen "bubbel", terwijl je tóch eindelijk je collega's weer ziet! Ook bij de activiteiten en de diners houden we hier uiteraard rekening mee. Voor vertrek heeft iedereen alvast een sneltest gedaan die zij vooraf thuis opgestuurd krijgen. Klik hier voor meer informatie.

100% omboek garantie

“Onzekere tijden” staat bij ons in de top 5 meest gebruikte woorden van afgelopen jaar. Juist in onzekere tijden is het cruciaal om zekerheid te kunnen bieden. De zekerheid dat jij jouw reis of event kosteloos kan omboeken zodra de situatie verslechtert. Dankzij onze sterke onderhandelingspositie lukt het ons om voor jou altijd de beste oplossing te creëren. Ook werken wij met betrouwbare leveranciers die er alles aan doen om flexibiliteit te bieden. Boek je via ons voor dit jaar nog een groepsreis met tickets van KLM, dan profiteer je van extra bedenktijd tot oktober. By the way, wist jij dat KLM de Diamond Award heeft gewonnen voor beste luchtvaartmaatschappij voor Health Safety? Dit is de hoogst haalbare status op gebied van health safety. Wij zijn trots op onze blauwe zwaan!

Health & Safety coördinator

We worden allemaal platgegooid met informatie over de coronamaatregelen. Bij bushokjes, posters, op je telefoon, kortom je kan er niet omheen. Inmiddels weet iedereen dat in Nederland mondkapjes verplicht zijn op sommige plekken, en dat je maar met een beperkt aantal mensen op een terras of een winkel in mag. Maar hoe zit het in het land van bestemming voor jouw volgende bedrijfsuitje? Onze Health & Safety coördinatoren zijn speciaal voor jou ter plekke aanwezig en volledig op de hoogte van de laatste updates en maatregelen. Ze zorgen ervoor dat de lokale regels op relaxte wijze goed worden nageleefd door jouw reisgezelschap, maar vooral dat jullie veilig, gezond en onbezorgd van jullie reis kunnen genieten. Mocht er toch onverwacht iets gebeuren, dan zullen zij jou 24/7 assisteren.

En? Krijg jij na het lezen van deze blog ook spontaan zin om een vreugdesprongetje te maken?

Geschreven door
Lisa Zandvliet