Hello 2022 - Hello Rome

Onze projectmanagers zijn de afgelopen maanden op pad geweest met het doel om ons aanbod aan unieke hotels, gave activiteiten en verborgen plekjes te vernieuwen. Deze week het woord aan Manouk, die voor jullie Rome opnieuw heeft ontdekt.

Ravioli volgens Nonna's recept

Met een Vespa door de hobbelige geplaveide straatjes van Rome crossen als een local blijft voor mij toch wel de leukste manier om de Italiaanse hoofdstad te verkennen. Maar wat als het regent net als tijdens mijn verblijf? Vintage VW-busjes zijn een perfect alternatief. Je past er ruim met 6 personen in en zijn bovendien zeer Instagram waardig! Dus ook leuk om met je groep te doen! Op naar een boerderij, vlak buiten Rome. Hier hebben wij, volgens het geheime recept van Nonna, ravioli met verse porcini gemaakt. Goddelijk!

Het zomerpaleis van de Paus

De boerderij is bijna buren met het zomerpaleis van de paus. Aangezien Paus Franciscus liever de warme zomermaanden doorbrengt in het Vaticaan, heeft hij besloten het paleis voor het publiek te openen. Boffen wij even als gewone stervelingen! Vooral de prachtige tuinen zijn zeker een bezoekje waard.

Aperol Spritz op een rooftop

Een mooie afsluiter van een dagje Rome voor mij is een goeie Aperol Spritz met uitzicht over de eeuwige stad. En waar kan dat mooier dan vanuit een rooftop bar met uitzicht over Teatro Marcello en het Pantheon... Dit is de plek voor een welkomstdrankje of afsluitdiner tijdens jouw bedrijfsuitje. Uiteraard kunnen wij deze rooftop volledig privatiseren.

Geschreven door
Lisa Zandvliet