Duurzaam op reis: Zwitserland

GI Green goals

In deze blog zetten we één van de meest duurzame bestemmingen in de spotlight waarbij eco-vriendelijke initiatieven en een gave culturele experience voor jouw bedrijf hand in hand gaan. Zwitserland: een land dat niet alleen de adembenemende Alpen, prachtige meren en rijke culturele tradities biedt, maar ook een voorbeeld stelt op het gebied van duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een unieke en inspirerende bestemming voor je bedrijfsreis die ook een positieve impact heeft op onze planeet, dan is Zwitserland de perfecte keuze. GI Travel vertelt je waarom!

Slow travel

Van met sneeuw bedekte bergen tot historische stadscentra; Zwitserland is als het ware ontworpen voor eco-vriendelijk, ‘slow’ travel. Het staat bekend om zijn efficiënte en uitgebreide openbaar vervoersnetwerk. Reizen door dit mooie land is toegankelijk door middel van treinen, bussen en boten. Met meer dan 11.000 treinen die dagelijks meer dan 1,1 miljoen passagiers vervoeren, zorgt het dichte spoorwegnetwerk ervoor dat zelfs de meest afgelegen valleien bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, wat bijdraagt aan verminderde CO2-uitstoot en een duurzamere reiservaring. Of je je nu per trein, bus of boot van de ene naar de andere mooie locatie wil verplaatsen, GI Travel organiseert jouw duurzame teamtrip naar dit prachtige land.

Swisstainable

Naast duurzame transportmogelijkheden, werken wij samen met veel lokaal gerunde hotels en restaurants met een ‘Swisstainable’ stempel. Duurzaam reizen betekent niet noodzakelijk dat je het met minder moet stellen, maar staat voor meer bewustzijn, genieten en diepgang. Zwitserland volgt daarom een eigen duurzaamheidsstrategie. ‘Swisstainable’ is een bewijs van inzet voor het verminderen van je ecologische voetafdruk. Tijdens jullie verblijf zullen jij en je team niet alleen genieten van de prachtige natuur van Zwitserland, maar ook getuige zijn van de inspanningen van de lokale gemeenschap om hun impact op het milieu te verminderen. Met onze duurzame partners in Zwitserland combineren we luxe en milieubewustzijn om jou en je team een reis te bieden die zowel verrijkend als verantwoord is.

Zwitserland biedt niet alleen adembenemende landschappen, maar is ook koploper op het gebied van duurzaamheid. Ervaar samen met je team een reis die niet alleen positief is voor jouw bedrijf, maar ook voor de planeet. Neem contact op met GI Travel en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende, duurzame bedrijfsreis naar Zwitserland!

Geschreven door