Personeelsreis naar Gent

Om het 10 jarig jubileum op een onvergetelijke wijze te vieren nam de directie van een Twents afvalverwerkingsbedrijf contact op met GI Travel. Na een inspirerende presentatie werd gekozen voor een lustrumreis per luxe touringcar naar Gent in België.

Terwijl de groep genoot van een lichte welkomstlunch werd de bagage naar het prachtige 4 sterren hotel gebracht en direct op de kamers bezorgd. Na de lunch stond een leuke stadswandeling door de historische binnenstad op het programma. De dag werd afgesloten met een geweldige ontvangst met een glas cava, een amuse en een heerlijk diner in de historische villa Salons Carlos Quinto.

De deelnemers konden zich in het voortraject voor een aantal activiteiten aanmelden. De sportievelingen maakten een fietstocht waarbij naast de oude binnenstad, ook de mooie plekken net buiten de stad werden verkend. Ook was het mogelijk om per raft een tochtje over het water te maken. De fijnproevers kozen voor een culinaire stadswandeling, waarbij men heerlijke streekspecialiteiten kon proeven. En voor de bierkenners was er een verkwikkende wandeling waarbij een bezoek werd gebracht aan de Gentse stadsbrouwerij alwaar natuurlijk een biertje ‘gedegusteerd’ kon worden!

Als verrassing werden de deelnemers voor het diner met de touringcars afgezet in Brugge waar men in een imposante, voormalige kerk een middeleeuws feestbanket bijwoonde. Een waar spektakel met narren, zwaardgevechten, valkeniers en vuurspuwers trok aan de enthousiaste groep voorbij. De terugreis voerde via Antwerpen waar men in de gezellige gewelvenkelders van een bekend restaurant een afscheidslunch bij kaarslicht aangeboden kreeg.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background