Nascholingsreis New York

Een leverancier van medische apparatuur wilde een nascholingsreis organiseren in New York en vroeg GI Travel een uitdagend programma buiten het cursusgedeelte om te maken. Bij aankomst op de luchthaven brachten stretched Hummers de reizigers naar een uitstekend hotel. Niet alleen de zeer ruime suites, maar ook het sterrenrestaurant van een bekende televisiekok maakte indruk. Na de eerste cursusdag eindigde een interessante Harlemtour bij de wereldberoemde CottonClub, waar het diner werd afgesloten met een spetterend Jazzoptreden.

Cursusdag 2 werd gevolgd door een wel heel bijzondere stadstour. De groep legde een gedeelte van de tour per limousine af, maar ook een gedeelte per taxi en per metro. Zelfs een originele truck van de New York Fire Department liet de deelnemers op bijzondere wijze kennis maken met New York. En uiteraard kon een helicoptervlucht niet ontbreken. Deze excursie eindigde bij het legendarische Wolfgang’s Steakhouse.

Toen de laatste cursusdag succesvol was afgesloten stond de meest uitdagende excursie op het programma. De deelnemers waren uitgenodigd op de New York Stunt School. Deze school is opgezet voor mannen en vrouwen die een carrière als stuntman of stuntvrouw ambiëren. Na wat theorie werden de deelnemers zelf ook uitgedaagd diverse stunts uit te voeren, wat uiteraard tot grote hilariteit leidde. In de Ajna bar (voormalige Buddha Bar) werd de reis waardig afgesloten. De stuntmannen en –vrouwen in spé werden hier vermaakt, verrast en gastronomisch verwend. Gedurende de avond werden de foto’s van afgelopen dagen getoond en het zal u niet verbazen dat er veel stuntfoto’s werden gepost op Facebook en Twitter.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background