Congresreis naar San Diego

Door onze vaste klant, een gerenommeerd farmaceutisch bedrijf, werden wij gevraagd hun jaarlijkse reis voor artsen te organiseren naar het ATS congres in San Diego. Een internationaal congres gericht op alles wat met de longen te maken heeft en waar bekende specialisten op dit gebied aan het woord komen.

GI Travel verzorgde het hele pakket voor haar klant inclusief o.a. de congresregistratie, de vluchten, het hotel, de transfers en de restaurants. De groep vloog gezamenlijk al op zondag naar San Diego zodat er ruimte was om even bij te komen van de jetlag alvorens aan dit 5-daagse congres deel te nemen. Bij aankomst stond de bus klaar om de groep naar het centraal én dichtbij het congrescentrum gelegen hotel te brengen. Het diner de eerste avond was geboekt in een leuk restaurant op loopafstand van het hotel.

Gedurende de dagen die volgden stond er een druk en intensief congres op het programma. De nodige ontspanning was gedurende de avonden in afwisselende restaurants in San Diego, waarbij er mogelijkheden werden geboden om de informatie van die dag de revue te laten passeren en ervaringen op hun vakgebied te delen.

De laatste avond werd traditioneel afgesloten met een “Hollandse” avond waarbij alle artsen uit Nederland samenkwamen op een inspirerende plek met uitzicht over de baai van San Diego waar het congres traditioneel werd afgesloten.

Daar onze klant op deze manier een reis faciliteerde waarbij het de artsen aan niks ontbrak en alles vanaf het begin tot het einde voor ze was geregeld tijdens dit congres, was de feedback die zij kregen zeer lovend. Hierdoor kwamen bij onze klant de aanmeldingen van de artsen direct weer binnen voor hun reis van het komende jaar.

Slide background
Slide background
Slide background