Onze vestigingen voor reizen op maat

GI Travel heeft twee vestigingen, namelijk in Amsterdam en Rotterdam. Elke vestiging heeft een groep ervaren projectmanagers, die voor uw groep de reizen op maat van A tot Z verzorgen. U heeft altijd 1 aanspreekpunt. Elke projectmanager heeft echter wel een back-up, dus mocht uw projectmanager een keer niet aanwezig zijn, is er altijd iemand aanwezig die volledig op de hoogte is van uw dossier. En wilt u dat uw projectmanager met u mee reist om ook tijdens de reis te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, dan is dat uiteraard mogelijk. Zodoende kunt u zelf ook van de reis genieten.

Wij zijn lid van ANVR en SGR. Zeer belangrijk voor u als klant, zeker in deze woelige tijden. SGR garandeert financiële veiligstelling, ANVR garandeert dat haar deelnemers aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen alsmede dat haar leden lid zijn van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze stichting vergoedt bij calamiteiten op de reisbestemming eventueel extra te maken kosten c.q. vergoedt ongenoten reisdagen wegens eerder afbreken van de reis. Tevens is GI Travel lid van SITE. Dit is een wereldwijde brancheorganisatie voor bedrijven die groeps- en incentivereizen organiseren.

reizen op maat

reizen op maat

reizen op maat

reizen op maat

GI Travel Amsterdam
Donauweg 10
1043 AJ Amsterdam
Tel.: +31 (0) 20 517 1888
E-mail: amsterdam@gi-travel.nl
Manager: Annemieke Stuurman
Klik hier voor de routebeschrijving.
GI Travel Rotterdam
Goudsesingel 184
3011 KD Rotterdam
Tel.: +31 (0) 10 217 99 99
E-mail: rotterdam@gi-travel.nl
Manager: Sylvia van Loon
Klik hier voor de routebeschrijving.

Magazine

Wij brengen een eigen magazine uit: ‘INVENTIVE’. Hiermee informeren wij u zo goed mogelijk omtrent al het nieuws over groepsreizen, incentives, themareizen, congresreizen en sportreizen en laten wij u kennis maken met nieuwe verrassende bestemmingen. Wanneer u middels het formulierveld hiernaast uw adresgegevens aan ons toezendt, ontvangt u het magazine gratis thuis.

groepsreizen

Aanvraag INVENTIVE