new york marathon

New York Marathon

Marathons International is een activiteit van GI Travel en is al bijna 35 jaar dé specialist op het gebied van marathonreizen. Ook in 2017 heeft Marathons International arrangementen met gegarandeerde startbewijzen naar de New York Marathon.

You run, We care!
Ons motto is You run, We care! Dat willen we dit jaar graag voor het 34e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de New York Marathon zult u dit ervaren. Het lopen van een marathon is een ware beleving op zich. Wij vinden dat u zich dan niet bezig moet houden met allerlei randverschijnselen.

Begeleidingsteam
In New York zal het begeleidingsteam van Marathons International ervoor zorgen dat niets een succesvolle New York Marathon in de weg staat. Zo verkent u voorafgaand aan de marathon samen met onze ervaren trainers het finishgebied. Indien u in New York onverhoopt last heeft van fysieke ongemakken staan onze eigen fysiotherapeuten en onze Nederlandse arts voor u klaar voor een kosteloos consult!

Om optimaal van uw verblijf in New York te kunnen genieten, bieden wij u de mogelijkheid om op een ontspannen manier de sfeer van deze bijzondere stad te proeven tijdens diverse excursies.

Accommodatie
Wij hebben ook dit jaar hotels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gecontracteerd. U vindt in ons aanbod zowel middenklasse als luxe hotels, die allen voldoen aan de strenge eisen die Marathons International stelt. Het is immers belangrijk dat u uitgerust aan de start van de New York Marathon kunt verschijnen, waar wij u met onze eigen bussen naar toe brengen. En ook tijdens het lopen van de marathon laten we u niet in de steek, want juist op één van de zwaarste stukken op First Avenue hebben wij ons Marathons International supporterspunt ingericht. Hier wordt u door uw supporters en uiteraard ook uw begeleidingsteam toegejuicht op weg naar de laatste kilometers. En na afloop? Dan organiseren wij voor onze gasten een gezellige Fun after the Run borrel.

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de loopsport krijgt u van ons per boeking een GRATIS jaarabonnement op Runner‟s World.

Bel snel met 010-217 99 00 voor de laatste gegarandeerde startbewijzen of kijk op www.marathonsinternational.nl voor meer informatie.

Klik hier voor de officiële site van de marathonorganisatie.