Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

"De CEO reis van VNO-NCW naar de World Expo Milaan 2015 was weer perfect georganiseerd door GI Travel. Het meedenken en pro-actief schakelen van het GI team spreekt mij zeer aan. Een fijne en waardevolle partner om mee samen te werken"
Catharina BieringaVNO NCW
GI Travel organiseerde voor Thuiswinkel.org een studiereis naar Silicon Valley voor een aantal Captains of Industry. Tot in de details was alles geregeld. Alle deelnemers waren super tevreden over de kwaliteit van GI Travel.
Wijnand JongenThuiswinkel.org
“Brancheorganisatie ANVR, waarbij ruim 220 touroperators en 1150 (zaken)reisbureaus zijn aangesloten, organiseert jaarlijks hèt netwerkevent voor de Nederlandse reisbranche op een buitenlandse bestemming. Het organiseren van een congres voor branchegenoten brengt veel werk, tijd en expertise met zich mee. Voor de praktische uitvoering van dit jaarlijks terugkerende evenement is de ANVR sinds 2013 een 3-jarige samenwerking aangegaan met GI Travel, dat eerder naar volle tevredenheid het ANVR-Congres op Malta organiseerde. Inmiddels hebben wij ook zeer succesvolle congressen in Dresden en Cyprus achter ons liggen en is Abu Dhabi dit jaar de bestemming van het ANVR-Congres.”
Mirjam DresméANVR
“Grenzen bestaan niet, mijlpalen wel” was het motto van Te Kiefte Architecten toen zij besloot haar 25-jarig bestaan te vieren met een studiereis naar Valencia. Onze jubileumreis is door GI Travel tot in de puntjes verzorgd. Niet alleen de schitterende architectuur is aan bod gekomen, ook het landschap en de cultuur. GI Travel heeft ons laten zien dat er inderdaad geen grenzen zijn, maar wij kunnen deze studiereis naar Valencia wel degelijk een mijlpaal noemen."
Te Kiefte Architectenhttp://tekiefte.nl
"GI Travel onderscheidt zich door het geven van helder advies en het snel en adequaat opvolgen van verzoeken. Daarnaast zijn de reisspecialisten van GI Travel vriendelijk, vakkundig, proactief en altijd bereid tot meedenken. Al deze aspecten hebben ons geweldig geholpen tijdens de organisatie van de trendtour naar Shanghai voor 40 hospitality entrepreneurs."
Koninklijke Horeca Nederlandhttp://khn.nl
"Na het faillissement van een andere reisorganisatie kwamen wij terecht bij GI Travel. Dit is weer ruime tijd geleden en sinds die datum werken we jaarlijks samen om een specifieke reis voor architecten en ingenieurs te verzorgen. Dit gebeurt iedere keer met een grote tevredenheid van onze kant door de deskundigheid en correcte afhandeling van onze vragen. Een groot voordeel hierbij is dat we sinds het begin te maken hebben met dezelfde medewerkster , waardoor in de loop van de tijd een betrouwbare samenwerking is gegroeid."
Een lastige opgave, al 25 jaar lang steeds weer nieuwe custom-made reizen naar de meest verschillende plaatsen op deze aarde organiseren voor groepen van NVM bedrijfsmakelaars ( 50/100 deelnemers ), die het liefst alle kanten willen uitzwermen. Maar GI Travel lukt het steeds weer prima.
Pieter LemNVM
Zo veel oog voor detail, zo’n hoge mate van flexibiliteit en klantgerichtheid en zo’n strakke interne organisatie maken wij van leveranciers niet vaak mee. Wij willen GI Travel dan ook van harte aanbevelen aan elke organisatie die van haar GI travel een daverend succes wil maken.
Hetty Moll en Frank RodersCompagnon
ANVR
kpn
voets
nvm
compagnon
horeca
te kiefte
te kiefte
te kiefte
te kiefte
te kiefte
te kiefte
Thuiswinkel.org