Sportreizen

You run, we care!
Marathons International, een activiteit van GI Travel, heeft al 40 jaar ervaring op het gebied van marathonreizen. Het team van Marathons International brengt je naar de start van vele mooie marathons waaronder TCS New York City Marathon, BMW Berlin Marathon en Virgin Money London Marathon.
Een begeleidingsteam met passie voor hardlopen en wereldwijde marathonkilometers in de benen zorgt ervoor dat je in opperste conditie aan de start staat.

Meer informatie: www.marathonsinternational.nl

Trainingskampen
Is de competitie afgelopen of is de winterstop aangebroken? Organiseer voor je sporters een trainingskamp op een sportieve locatie! GI Travel heeft goede relaties met sportaccommodaties in landen zoals Spanje en Turkije waar alle voorzieningen aanwezig zijn om sporters optimaal voor te bereiden op een nieuw seizoen of evenement. Wij zorgen ervoor dat de sporters zich volledig op hun sport kunnen richten.

Sportreizen op maat
Met je personeel of klanten naar de Grand Prix van Barcelona, een wedstrijd van Manchester United bijwonen of naar een zeilregatta of badmintontoernooi? GI Travel kan voor elke sport een groepsreis op maat samenstellen. Vanzelfsprekend wordt de reis tot in de puntjes verzorgd!

Fout: View b8e8143vgu bestaat mogelijk niet