Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Groepsreizen

GI Travel is de specialist op het gebied van groepsreizen op maat. Of u nu een incentivereis, een personeelsreis of een handelsmissie wilt organiseren, wij leveren u een wereld aan mogelijkheden.

GI Travel is al jaren één van de grootste partijen in Nederland op het gebied van specialistische groeps- en incentivereizen. GI Travel heeft zeer deskundige projectmanagers, die de groepsreizen op maat van A tot Z verzorgen. Deze projectmanagers zijn met hun ervaring en creativiteit in staat om zowel voor bestemmingen dichterbij als verder weg en voor een beperkt of juist een ruimer budget fantastische reisprogramma’s samen te stellen. U heeft altijd 1 aanspreekpunt. Een persoonlijke aanpak betekent persoonlijke afspraken wanneer u wilt. Wij komen bij u langs, zo vaak als nodig is. Om alles tot in de puntjes te bespreken, totdat u alles perfect vindt. Elke projectmanager heeft echter wel een back-up, dus mocht uw projectmanager een keer niet aanwezig zijn, is er altijd iemand aanwezig die volledig op de hoogte is van uw dossier. En wilt u dat uw projectmanager met u mee reist om ook tijdens de reis te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, dan is dat uiteraard mogelijk. Zodoende kunt u zelf ook van de reis genieten.

Wij zijn lid van ANVR en SGR. Zeer belangrijk voor u als klant, zeker in deze woelige tijden. SGR garandeert financiële veiligstelling, ANVR garandeert dat haar deelnemers aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen alsmede dat haar leden lid zijn van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze stichting vergoedt bij calamiteiten op de reisbestemming eventueel extra te maken kosten c.q. vergoedt ongenoten reisdagen wegens eerder afbreken van de reis. Tevens is GI Travel lid van SITE. Dit is een wereldwijde brancheorganisatie voor bedrijven die groeps- en incentivereizen organiseren.
groepsreizengroepsreizengroepsreizengroepsreizen

 
 
Voor meer informatie over de diverse groepsreizen kunt u op de betreffende reissoort klikken.