Slider
This photo is property of Dubai Expo 2020

Expo 2020 Dubai

Van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022 wordt de 35e wereldtentoonstelling georganiseerd in Dubai. Het is de eerste wereldtentoonstelling in het Midden-Oosten en tevens de grootste. Meer dan 192 landen zijn aanwezig en de organisatie rekent op 25 miljoen bezoekers vanuit de hele wereld.

Het hoofdthema van deze editie van de Expo is Connecting Minds, Creating the Future.
Door samen te werken, te verbinden en nieuwe partnerships aan te gaan worden innovatieve en duurzame oplossingen tot uitvoer gebracht.

De subthema’s Kansen, Mobiliteit en Duurzaamheid staan tijdens deze editie van de Expo centraal. Er ontstaat namelijk een wereld aan mogelijkheden als we slimmer gebruik maken van kennis, ideeën en goederen. Expo 2020 omarmt alternatieve bronnen van voedsel, water, schone en hernieuwbare energie en moedigt ons allen aan om opnieuw te evalueren hoe we de planeet kunnen behouden.

Maak kennis met de cultuur, ontdek nieuwe samenwerkingen en laat je inspireren door de interessante innovaties die tijdens Expo 2020 worden geïntroduceerd. Vanzelfsprekend biedt de Expo ook een uitgelezen kans om je netwerk te verbreden.

De deelnemende landen hebben ieder een eigen paviljoen, thematisch ondergebracht in een hoofdpaviljoen (district).  Het Nederlandse paviljoen is gericht op kennis op het gebied van water, energie en voedsel. Het paviljoen, ontworpen door V8 architecten, zal zich onderscheiden op het gebied van circulariteit en het gebruik van innovatieve, duurzame technologieën.

Naast de inspirerende paviljoens vinden er dagelijks meer dan 60 live events plaats, zoals parades, dans, theater en ballet. De koepel van de grote centrale hal, Al Wasl Plaza, is het grootste filmprojectiescherm ter wereld.

Ook op culinair gebied heeft de Expo veel te bieden. Er zijn meer dan 200 verschillende eetgelegenheden, van streetfood tot culinaire hoogstandjes van de beste chef koks ter wereld.

Het officiële gedeelte van de Expo kun je natuurlijk ook combineren met fantastische, en soms uitdagende, excursies. Wij nemen jou en jouw gasten graag mee op avontuur!

GI Travel heeft de expertise in huis om een dynamisch reis arrangement op maat samen te stellen. Wil je van gedachten wisselen om te zien wat wij voor je kunnen betekenen? Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en wij bellen je snel terug!

Geïnteresseerd?